Keresés
.
Cégnév:

Tevékenység:

Megye:

Keresőszó:

Város:

Szakterület:

.
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..

Információ
A Sarokkõ Kft. kereskedésében díszburkolatok, természetes kövek és kerti kiegészítõk változatos kínálatát találja meg elképzelései megvalósításához!
Legyen Ön kerttulajdonos, vagy kivitelezõ, célja bizonyára egy nyugodt, harmonikus, igényes környezet kialakítása a szabadban.
Kerttulajdonosként:
azért, hogy Ön és családja kipihenhessék a hétköznapok fáradalmait, illetve, hogy az Ön számára fontos emberekkel minõségi környezetben, kellemesen tölthesse el szabadidejét.
Kivitelezõként:
Ön bizonyára megrendelõi elégedettségét tartja szem elõtt, hiszen ez biztosítja vállalkozása folyamatos fejlõdését. Ezért elengedhetetlen, hogy minõségi alapanyagokhoz jusson gyorsan és jó áron.
Mindenképpen fontos, hogy a kertben megkomponált környezet minél kiegyensúlyozottabb és praktikusabb legyen, ugyanakkor természetes maradjon.Egy ilyen környezet kialakításához nyújtanak segítséget a Sarok-Kõ Kft. termékei. Cégünk célja vásárlóink és kivitelezõ-partnereink igényeinek teljes körû kielégítése akár kedvezõ árú termékeinkkel, akár kiemelkedõ minõségû termékeink széles választékával. Szakképzett munkatársaink ügyfélbarát, rugalmas kiszolgálással, személyre szabott tanácsadással segítik Önt. Telephelyünkön minden kelléket és alapanyagot egy helyen találhat meg. A megbeszélt szállítási határidõkre garanciát vállalunk.

A Sarok-Kõ Kft 2004-ben alakult, azzal a céllal, hogy a gyõri piacon is elérhetõvé váljanak a kertépítés, épületburkolás, díszítés kellékei-anyagai egy helyen, széles választékban. A forgalmazott márkák, termékek a vevõink lehetõ legszélesebb körben történõ kiszolgálását hivatottak szolgálni. Termékeink széles palettáját kínáljuk kedvezõ árak mellett igényes minõségben. Cégünk célja a Vásárlók igényeinek teljes mértékû kielégítése akár a nagyon kedvezõ árú termékeinkkel, akár a kiemelkedõ minõségû termékek széles választékával.
Természetes kövek, térburkolatok, díszburkolatok, klinker fa kerti bútorok, dryvit rendszerek, térburkolás, burkolás, ömlesztett anyagok, homlokzat burkolatok


9022 Gyõr, MÁV-Teherpályaudvar - 3.
Telefonszám: 96/618-906, 20/910-6825, 20/344-5520
Fax: 96/618-905
Email: info@sarokko.huTevékenységek
Természetes_kövek, _térburkolatok, _díszburkolatok, _klinker_fa_kerti_bútorok, _dryvit_rendszerek, _térburkolás, _burkolás, _ömlesztett_anyagok, _homlokzat_burkolatok, _kõ, _csúszdák, _kövek, _díszburkolat, _térkõ, _klinker, _öntözõrendszer, _kertépítés, _szerszámok, _hinta, _természeteskövek, _mûanyag_gyeprács, _márvány, _gránit, _fatermékek, _burkolat, _játékok, _gumiburkolat, _kerítések, _téglák,

Vissza...

.
Cégnév:

Tevékenység:

Megye:

Keresőszó:

Város:

Szakterület:

.
Kiemelt partner
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó?
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..