Keresés
.
Cégnév:

Tevékenység:

Megye:

Keresőszó:

Város:

Szakterület:

.
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..

Információ
A Sarokkő Kft. kereskedésében díszburkolatok, természetes kövek és kerti kiegészítők változatos kínálatát találja meg elképzelései megvalósításához!
Legyen Ön kerttulajdonos, vagy kivitelező, célja bizonyára egy nyugodt, harmonikus, igényes környezet kialakítása a szabadban.
Kerttulajdonosként:
azért, hogy Ön és családja kipihenhessék a hétköznapok fáradalmait, illetve, hogy az Ön számára fontos emberekkel minőségi környezetben, kellemesen tölthesse el szabadidejét.
Kivitelezőként:
Ön bizonyára megrendelői elégedettségét tartja szem előtt, hiszen ez biztosítja vállalkozása folyamatos fejlődését. Ezért elengedhetetlen, hogy minőségi alapanyagokhoz jusson gyorsan és jó áron.
Mindenképpen fontos, hogy a kertben megkomponált környezet minél kiegyensúlyozottabb és praktikusabb legyen, ugyanakkor természetes maradjon.Egy ilyen környezet kialakításához nyújtanak segítséget a Sarok-Kő Kft. termékei. Cégünk célja vásárlóink és kivitelező-partnereink igényeinek teljes körű kielégítése akár kedvező árú termékeinkkel, akár kiemelkedő minőségű termékeink széles választékával. Szakképzett munkatársaink ügyfélbarát, rugalmas kiszolgálással, személyre szabott tanácsadással segítik Önt. Telephelyünkön minden kelléket és alapanyagot egy helyen találhat meg. A megbeszélt szállítási határidőkre garanciát vállalunk.

A Sarok-Kő Kft 2004-ben alakult, azzal a céllal, hogy a győri piacon is elérhetővé váljanak a kertépítés, épületburkolás, díszítés kellékei-anyagai egy helyen, széles választékban. A forgalmazott márkák, termékek a vevőink lehető legszélesebb körben történő kiszolgálását hivatottak szolgálni. Termékeink széles palettáját kínáljuk kedvező árak mellett igényes minőségben. Cégünk célja a Vásárlók igényeinek teljes mértékű kielégítése akár a nagyon kedvező árú termékeinkkel, akár a kiemelkedő minőségű termékek széles választékával.
Természetes kövek, térburkolatok, díszburkolatok, klinker fa kerti bútorok, dryvit rendszerek, térburkolás, burkolás, ömlesztett anyagok, homlokzat burkolatok


9022 Győr, MÁV-Teherpályaudvar - 3.
Telefonszám: 96/618-906, 20/910-6825, 20/344-5520
Fax: 96/618-905
Email: info@sarokko.huTevékenységek
Természetes_kövek, _térburkolatok, _díszburkolatok, _klinker_fa_kerti_bútorok, _dryvit_rendszerek, _térburkolás, _burkolás, _ömlesztett_anyagok, _homlokzat_burkolatok, _kő, _csúszdák, _kövek, _díszburkolat, _térkő, _klinker, _öntözőrendszer, _kertépítés, _szerszámok, _hinta, _természeteskövek, _műanyag_gyeprács, _márvány, _gránit, _fatermékek, _burkolat, _játékok, _gumiburkolat, _kerítések, _téglák,

Vissza...

.
Cégnév:

Tevékenység:

Megye:

Keresőszó:

Város:

Szakterület:

.
Kiemelt partner
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó?
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..